Tapetsering

TapetSering Arvika

Vi kan nog alla hålla med om att nytapetserade väggar kan ge ett fantastiskt lyft i ditt hem och skapa den där känslan som du är ute efter. Vill du ha ett lugnt och fridfullt sovrum? Ett kök med gammaldags stil? Eller kanske ett modernt vardagsrum? Möjligheterna är verkligen oändliga och JMS är din firma för arbetet. Vi erbjuder professionell tapetsering i hela Arvika med omnejd och vi säkerställer inte bara ett fantastisk visuellt resultat men ser även till att göra ett grundligt förarbete sa att dina väggar är skyddade och håller på lång sikt.

När det kommer till tapeter finns det en uppsjö av olika designer och mönster som du kan välja mellan. Vare sig du är intresserad av att skapa en fondvägg, sätta mönstertapeter eller fototapeter, efter så många år i branschen kan vi med vår erfarenhet ta din vision till verklighet inom tapeternas värld. Vårt mål är att alltid lämna våra kunder nöjda och glada!

Som med alla arbeten vi utför krävs många förberedelser innan man kan börja tapetsera. Beroende på tidigare skick av väggar kan detta många gånger ta mer tid än själva tapetseringen. Elkontakter måste skruvas bort, golv täckas och möbler flyttas ut. Om rummet är tapetserat sen innan behöver det rivas bort löst sittande tapet. En primer appliceras på väggarna innan det är dags för spackling. Vårt erfarna team spacklar igen eventuella ojämnheter och lämnar en slipad och slät yta innan dina valda tapeter äntligen sätts upp.

Våra erfarna tapetserare utför ett jobb med högsta kvalitet för att skapa det utrymme du har drömt om med tapeter som kommer att hålla i många år framöver. Arvika med omnejd har litat på JMS i nära 20 år så tveka inte på att kontakta oss för en kostnadsfri offert sa vi kan hjälpa dig också!