Plattsättning

PLATTSÄTTNING

När det kommer till plattsättning krävs många års erfarenhet och expertis för att få det perfekta resultatet. Det är ett arbete som förutsätter mycket känsla för detalj, in på millimetern! Plattsättarna på JMS tar sig an varje uppdrag med målet att hitta perfektion där vi strävar efter att optimera arbetet för bästa utseende och prestanda. På JMS utövar vi både gamla och nya tekniker som enskilt anpassas till varje uppdrag. Vi är även certifierade och medlemmar i Byggkeramikrådet (BKR) vilket innebär att vi fortlöpande utbildas och blir uppdaterade om arbeten gällande våtutrymmen

När det kommer till kakel och klinker finns det en variation av storlekar, former, mönster och typer på marknaden. Titta in på din lokala färg- och kakelbutik så tar JMS över arbetet när du har hittat de rätta plattorna för dig.

Vi erbjuder tjänster för montering av kakel och klinkers vare sig det är i badrummet, duschen, köket eller tvättstuga som ska göras om. JMS monterar inte bara plattorna, vi hjälper också till med tillhörande förberedelser såsom rivning, snickeri, eventuellt byte av brunn, dragning av el och vvs (rörmokeri). Du får hela paketet inkluderat i en offert hos oss så du slipper vända dig till flera uppdragsgivare. Smidigt och lätt helt enkelt! Våra plattsättare tar uppdrag i privata bostadsrenoveringar men även kommersiella nybyggen. Vi tar oss ann projekt av alla dess storlekar, och från konstnärliga mönster till enklare kakelsättning.

Arvika med omnejd har litat på JMS i nära 20 år så tveka inte på att kontakta oss för en kostnadsfri offert sa vi kan hjälpa dig också!