Målning

MÅLNING Arvika

Inomhusmålning

En nymålad vägg kan förvandla ditt hems känsla utan att lägga ut stora pengar på ett stor renovering. Ett enkelt färgbyte kan blåsa nytt liv i ditt sovrum, kök, vardagsrum – ja vilket utrymme som helst. Oavsett nuvarande skick, kan vi på JMS ta hand om mindre skador för att garantera att din vägg är slät och helt förberedd innan vi applicerar färg, vilket säkerställer att slutresultatet är proffsigt utfört och visuellt tilltalande. Vi kan även hjälpa dig med detaljmålning som till fönster, skåp, dörrar, lister, karmar – vi målar det mesta!

Nyckeln till en framgångsrik inomhusmålning ligger i erfarenhet. Att veta vilken process som ska användas – och när och hur man använder den – är avgörande för ett hållbart resultat. När du anställer oss för att måla ditt hem garanterar vi att ingen färg stänks på golv eller möbler. Innan påbörjad inomhusmålning täcker vi dina golv noggrant och spacklar eventuella hål eller sprickor i väggen och tar bort tapeter och mycket mer. Du kan känna dig lugn med att vårt team av målare på JMS utför inomhusmålning med högsta kvalitet.

Vi har erfarenhet av många typer av inomhusmålning och har under nära 20 års tid tjänat husägare och lägenhetsägare i Arvika och omnejd. Förutom att hjälpa privatkunder transformera sina hem tar vi oss även ann inomhusmålning på nybyggen som skolor, kontorslokaler, garage, bostadsrätter med mera. Vi är färgproffs och tar uppdrag för alla möjliga utrymmen med målet att göra våra kunder nöjda.

Fasadmålning

En ny fasadmålning kan göra visuella under för ditt hus! Men inte bara det, ett professionellt utfört färgjobb skyddar utsidan av ditt hem i tio år eller mer. Ett resultat som ger ditt hem både ökad livslängd och värde. När du väljer JMS väljer du mer än en målerifirma – du väljer att investera i ditt hems framtid.

Vi är bäst på vad vi gör, och oavsett om det är på trä, tegel eller puts, kan du vara säker på att vårt team av målare kommer att leverera resultat med högsta kvalitet. Vi på JMS förstår att det inte bara handlar om att måla en ny färg. Faktum är att alla sprickor och andra former av skador måste åtgärdas innan målning, annars blir inte resultatet långvarigt.

Väder och tid bryter ner även den mest hållbara färgen vilket leder till att utvändig färg så småningom flagas och mattas ned – detta händer snabbare om förberedelserna är felaktiga. En dålig utförd fasadmålning kan börja spricka på så lite som ett år. Dessutom, i ett land som Sverige utsätts ditt hus för alla tänkbara element och för att motstå kylan från snö och kallt regn, den hårda sommarvärmen och UV-strålarna och den fysiska skadorna från starka vindar och smuts, behöver du en skickligt applicerad kvalitetsfärg.

Dessa faktorer leder till att ett arbete alltid påbörjas med noggrann inspektion, förberedelse, skrapning, tätning och tvätt av fasad, fönster med mera – allt detta innan vi ens har kommit till ett första lager färg. Genom att anställa JMS, säkerställer du alla korrekta förberedelser som gör att fasadmålningen står emot tidens test. Vi arbetar med högkvalitativa husfärger vilket innebär att du måste måla mindre ofta och att du får bättre resultat. Vi tar hand om ditt hem med största professionalism och omsorg.

Arvika med omnejd har litat på JMS i nära 20 år så tveka inte på att kontakta oss för en kostnadsfri offert sa vi kan hjälpa dig också!