Badrumsrenovering

Badrumsrenovering Arvika

Är det dags att renovera badrummet? Har du kanske tröttnat på det där gamla kaklet som inte känns så modernt längre? Drömmer du om att vakna en kall vintermorgon och sätta fötterna på ett varmt badrumsgolv? Då är du på rätt ställe! Att renovera badrummet kan kännas som ett skrämmande uppgift men vi pa JMS är här för att göra processen så smidig och enkel som möjligt för dig. Med nära 20 års erfarenhet i ryggen kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för att göra ditt badrum till ett utrymme som du kommer älska!

JMS är även certifierade och medlemmar i Byggkeramikrådet (BKR) vilket innebär att vi fortlöpande utbildas och blir uppdaterade om arbeten gällande våtutrymmen. Genom att använda oss av de senaste produkterna garanterar vi dig inte bara ett snyggt och funktionellt badrum, men också den högsta kvaliteten så ditt badrum håller i många år framöver.

När det kommer till en komplett badrumsrenovering tar JMS hand om allt från rivning till färdigt resultat. Arbetet utförs därför i olika etapper där olika typer av hantverkare kallas in beroende på vad som ska göras. Vi börjar först med en grundlig inspektionen. Behöver till exempel brunnen bytas ut eller ledningar dras om? Efter första etappen rivs det gamla badrummet ut och förarbetet satts igång. Om nya väggar ska upp kommer våra duktiga snickare. En elektriker och rörmokare satts sedan i arbete för att dra el och rör. I nästa etapp kallar vi in våra professionella plattsättare och äntligen börjar man se att det händer grejer. Vill du ha ett inmurat badkar? Det är klart vi fixar det också! När kakel och klinkers har monterats installeras toalett, handfat, dusch, speglar, och skåp. Allt som skapar den där härliga badrumskänslan. Och voilá, ditt nya drömbadrum är på plats!

När du kontaktar oss för en badrumsrenovering får du en offert som täcker alla dessa arbeten så du slipper vända dig till flera uppdragsgivare. Allt för att det ska vara så smidigt som möjligt för dig. Arvika med omnejd har litat på JMS i nära 20 år så tveka inte på att kontakta oss för en kostnadsfri offert sa vi kan hjälpa dig också!