Murning & Puts

Murning Puts Arvika

Visste ni att murning är en av de äldsta byggyrkena? Det är våra svenska murmästare som vi har att tacka för hur byggbranschen ser ut idag. Även fast yrket har industrialiserats och nyttjar moderna teknologier så består de klassiska materialen så som tegel, sten och puts som har använts i tusentals år. Muraryrket är alltså inte på väg någonstans och vi på JMS är mycket stolta över de tjänster som vi kan erbjuda inom murning och puts.

Vi har ett mångsidigt utbud av tjänster där vi kan reparera och byta ut tegelstenar i din nuvarande fastighet vare sig det är din privata bostad, en kommersiell byggnad, kyrka eller skola. Vårt team av skickliga och erfarna murare kan hjälpa till med skorstensmurning, husstommemurning, fasadmurning, mellanväggsmurning, stödmurning, ytterväggsmurning med mera. Vi är specialiserade på att ge dig tegelkonstruktioner av högsta kvalitet och göra din vision till verklighet!

JMS har också en bred erfarenhet av att arbeta med olika typer av puts. Vare sig det är en komplett fasadrenovering eller mindre partier som behöver putsbruk. Vi arbetar med högkvalitativt och hållbart material för att skydda den bakomliggande väggen och självklart skapa en snygg finish. Visste ni att en nyputsad fasad kan hålla så länge som i 50 år? En riktigt bra investering i din fastighet med andra ord!

Vi använder olika typer av puts- och murbruk, och en variation av tegel och sten för att tillgodose de murbehov du kan ha. JMS jobbar också bara med de bästa verktygen för att göra komplexa reparationsjobb för att förenkla murningsprocessen. Vi reparerar, byter ut eller bygger väggar, öppna spisar och skorstenar. Våra skickliga murare på JMS kan ta itu med olika typer av murarbeten, stora som små.

Arvika med omnejd har litat på JMS i 20 år så tveka inte på att kontakta oss för en kostnadsfri offert sa vi kan hjälpa dig också!