Mattläggning

Mattlaggning Arvika

Ni vet den där känslan av att sätta fötterna på en mjuk matta det första man gör när man vaknar på morgonen? Ganska härligt om ni frågar oss! Eller behöver du en matta i ditt våtrutrymme? Är det så att ditt kontorsgolv behöver ett lyft? Då är vi på JMS din firma för jobbet. Vi har många års erfarenhet av att lägga mattor i både privatbostäder och kommersiella utrymmen vare sig det är linoleum, plast eller textil som önskas. Vi har fått förtroendet att hjälpa våra kunder under nära 20 års tid så chansen är alltså ganska stor att du har trampat runt på en av alla mattor som vi har lagt. För att säkerställa den bästa kvaliteten bör du alltid jobba med en expert på området, och då finns JMS här för dig.

Att installera en matta är inte bara ett bra alternativ för att ge ditt golv en ny härlig look, men det är också en bra och hållbar investering i din fastighet. Våra mattläggare har erfarenhet från olika typer av mattor. Att lägga en textilmatta eller textilplatta är till exempel ett bra alternativ i en kontorsmiljö för att undvika halkolyckor och samtidigt ge den där snygga touchen. JMS tar arbeten stora som små, allt från textilmatta till trapporna i din bostad till tåliga linoleummattor i kommersiella lokaler.

När vårt team av mattläggare kommer på plats görs först en inspektion av det nuvarande golvet. Om det är ett våtrum eller torrutrymme bestämmer vilken typ av matta som läggs och därmed vilka förberedelser som krävs. Gamla mattor rivs ut och golven spacklas och slipas av. När det gäller våtrum är det också viktigt att tänka på att skapa ett fall mot brunn. JMS är certifierade och medlemmar i Byggkeramikrådet (BKR) vilket innebär att vi fortlöpande utbildas och blir uppdaterade om arbeten gällande våtutrymmen. När du väljer JMS för att lägga dina mattor kan du känna dig trygg med att vi jobbar för att uppnå högsta kvalitet.

Arvika med omnejd har litat på JMS i nära 20 år så tveka inte på att kontakta oss för en kostnadsfri offert så vi kan hjälpa dig också!