Golvläggning

Golvläggning Arvika

Ett nytt fräscht golv kan verkligen ge ett härligt lyft i din bostad och enligt oss på JMS, så utgör golvet en viktig del av ditt hem. Rätt golv i rätt miljö gör stor skillnad för att skapa den känsla du är ute efter. Vi tar alltid hänsyn till varje individuell situation och anpassar metoder och förberedelser därefter – vilket säkerställer ett resultat med hög kvalitet. Med vår långa erfarenhet av golvläggning ser vi till att du får ett vackert golv att vara stolt över i många år framöver.

Våra golvläggare är specialiserade på olika typer av trägolv som till exempel parkett med fiskbensmönster, ekplank med mera. Ett trägolv som parkett är inte bara vackert att titta på, men också mycket hållbart om du tar hand om det. JMS lägger också laminatgolv som ofta imiterar mönster av trä, sten eller klinker. Förutom att ett det finns många utseenden att välja på är ett laminatgolv också mycket slittåligt och lättskött vilket passar många barnfamiljer. När det kommer till golv finns det verkligen en uppsjö av alternativ och priser och vi på JMS har erfarenhet från det mesta.

När ett nytt golv ska läggas anpassar vi våra förberedelser utefter varje enskild situation. Dock är det viktigt att oavsett golvtyp, uppnå ett helt slätt underlag. Det ska vara torrt, dammfritt, bärkraftigt och fritt från sprickor. Vissa gånger krävs det därför flytspackel för att ta bort eventuella ojämnheter. Vid byte av golv rivs det gamla ut och vi använder oss ofta av underlagsfoam som har en stegljudsdämpande effekt. På nyproduktioner läggs det nya golvet på den gjutna betongplattan eller eventuellt på befintliga spånskivor.

Du kan känna dig trygg med att välja oss för din nästa golvläggning. Arvika med omnejd har litat på JMS i nära 20 år så tveka inte på att kontakta oss för en kostnadsfri offert så vi kan hjälpa dig också!